Kontakt
 
 
 

GET IN TOUCH

 

 

Address:

Södra Åsgatan 37 i Ockelbo (soma move)

Södra Åsgatan 41 i Ockelbo (massage)

 

 

 

 

Phone:

072-002 97 69

 

25 maj 2018, trädde den nya lagen om skydd av personuppgifter i kraft (GDPR). På Kala Hälsa skyddar vi dina personuppgifter och vill här berätta kort hur vi hanterar dina uppgifter.

Du har tidigare gått eller går på gruppträning, PT, PT-online och har kommit på massage hos oss: dina uppgifter finns lagrade hos oss för att vi ska kunna erbjuda lättare tillgänglighet kring kommande gruppträningar, erbjudanden och sköta kommunikation med dig. Vi hoppas att du vill ligga kvar som kund hos Kala Hälsa.

 

De uppgifter vi sparar är de uppgifter du själv lämnar vid registrering/bokning till gruppträning, PT, PT-online och som massagekund hos oss, så som namn, postadress, mejladress, mobilnummer, uppgifter för utställande av faktura.

Dina uppgifter sparas vanligen 12 månader efter senaste tillfället du var hos oss eller övrig kommunikation du haft med oss, och raderas året därpå, om det inte är nödvändigt att spara uppgifterna av någon annan speciell anledning.

Efter detta kan vissa uppgifter sparas för statistik men vi avidentifierar då uppgifterna.

 

Du behöver inte göra något om du vill stå kvar hos oss.

Vill du att vi raderar dina uppgifter skickar du ett mejl till oss på info@kalahalsa.se. skriv i mailet att du vill avregistrera dina uppgifter om dig hos oss på Kala Hälsa. Vill du ha reda på dina uppgifter eller rätta uppgifter vi har om dig så maila. Vi besvarar era frågor i turordning.

Vi ser fram emot fortsatt kontakt med dig och att du är intresserad av att komma på gruppträning, PT, PT-online eller massage!

GALLERI

 

Kom och få en avkopplande massage eller träna och få kunskap om träning.

Fler bilder kommer inom kort!

KONTAKTA OSS:

 

Telefon: 072-002 97 69

Email: info@kalahalsa.se

ÖPPETTIDER

 

Måndag-fredag: 7.00-20.00

Lördag: Öppet vid tidsbokning

Söndag: Då vilar vi upp oss.

OPENING HOURS

 

Copyright © All Rights Reserved